Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

FRIHAVNEN PÅ TUR TIL ÅBENT HUS I TEKNOLOGI I HVERDAGENS LEJLIGHED

- i forbindelse med Åbent hus i denne uge

Skrevet af Teamleder på Frihavnen, Lene Jensen

 

Vi ankom til Omme Centret kl. 10.10, hvor vi blev mødt af deres køkkenleder Karina, som tog rigtig godt imod os.

 

Mens vi gik hen til lokalet, hvor kaffe og rundstykker, som jeg havde bestilt stod klar, fortalte jeg dem lidt om Omme Centret, som de var vældig interesseret i at høre om.

 

Under kaffen blev der sludret om løst og fast og et par gode grin. Derefter gik vi alle spændte hen til Teknologi lejligheden, hvor vi blev modtaget af Hanne Larsen.
Sikke en interesse mine beboer udviste, damerne styrede straks i køkkenet og så begyndte den skønne snak. De spurgte og skulle prøve alt, Bent skulle prøve den skønne gyngestol, sådan en vil han også havde, der var enighed om, at den skulle på julegave ønskeseddelen.
Hjælpemiddelet til skjorteknapper skulle prøves, den lille mis skulle aes, det talende fotoalbum blev diskuteret. Bent skulle også prøve sengen, ja den var skøn, imens Bent prøvede den, talte de øvrige beboer om, at ja sådan en seng havde vi jo allerede på Frihavnen. Så blev det badeværelset tur og den håndvask var jo simpelthen for smart. En af mine beboer, havde i forvejen det hjælpemiddel, hvor man kunne smøre sin ryg ind i creme, men hun synes nu ikke den var for god. En anden af mine beboer havde den sammenklappelige stok, den er hun glad for, men hendes havde dog ikke alt det glimmer.
De sidste billeder med bussen er da vi skal hjem igen Gunnar ligger virkelig et arbejde i at få spændt Borger/kørestole godt fast.

 

Alt i alt var det en helt igennem skøn dag og oplevelse, de havde rigtig hygget sig og synes det var interessant, med den nye teknologi. 
Vi talte om, at det kunne være jeg skulle se at få lavet nogle aftaler, så de kunne komme på visit på de øvrige plejehjem i kommune, så vi kunne se dem alle og nyde en kop kaffe i nye omgivelser. Så det må jeg i gang med.

 

Fra vennekredsen deltog Gunnar som kørte bussen og Yrsa som hyggespreder.

  

Frihavnens beboer
Bent, som prøver de forskellige hjælpemidler 
Lilian, som sidder i kørestolen og aer den lille mis

Inger Hedemand Sørensen

Inger Vindelev
Ægteparret Inger og Bruno Fast
Teamleder på Frihavnen, Lene Jensen